Cum trebuie să fie părul meu ca să pot purta extensii?

În primul rând, pentru extensiile permanente (keratină, microring) este necesar ca părul dvs. să aibă măcar 5-6cm jos, în spate și cel puțin 8-9cm sus, în vârful capului(calota). Extensiile se aplică de jos în sus, pe rânduri, iar fiecare rând acoperă pe cel dinainte, rămânând ca cel din vârful capului să acopere ultimul rând de extensii – cel de sus.

Apoi, este nevoie ca tunsoarea dvs. să fie filată. Pe un păr drept, se va observa diferența între părul dvs. și extensii, fapt ce deranjează pe majoritatea fetelor. Tunsoarea se poate face înaintea aplicării extensiilor, dar și după aplicarea acestora, pentru a le da un aspect uniform și extensiilor – acest lucru diferă de la caz la caz și este bine să discutați acest aspect cu specialistul care vă aplică extensiile.

Este necesar ca părul dvs. să nu fie foarte rar sau să existe căderi masive de păr. Dacă nu există destul păr, nu există pe ce să se aplice extensiile. Chiar și extensiile cu clips sau bandă necesită minimul de densitate a părului. Extensiile cu microring și keratină se aplică în funcție de:

  • grosimea firului dvs. de păr
  • desimea părului dvs.

Astfel, dacă părul este rar, nu vor intra foarte multe șuvițe, nici dacă doriți. În general, pentru un păr rar este nevoie de maxim 100 de extensii. Pentru un păr mediu între 100-150 extensii, iar pentru un păr des între 150-200 extensii. Dar se mai ține cont și de lungimea părului dvs. Dacă aveți un păr până la baza gâtului, aveți nevoie de lungime și de volum. Dacă părul dvs. este mediu ca lungime, nu este nevoie să se creeze întreaga lungime, deoarece, aveți deja pe jumătate lungime și volum, deci nu aveți nevoie de atât de multe extensii. Și aici, este nevoie să discutați cu specialistul în extensii pentru că fiecare caz este diferit.

Pentru aplicarea extensiilor cu keratină și a celor cu bandă adezivă este nevoie ca părul dvs. să fie spălat și uscat în prealabil pentru a nu avea urme de spray, fixativ, spumă de păr, uleiuri sau alte cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *