Marea problemă pe care clientele care vor extensii de păr nu o înțeleg

Așa cum am scris și în alte articole, femeile apelează la extensiile de păr din diferite motive. E adevărat, un păr frumos, dă încredere și îmbunătătește imaginea unei femei. Cu toate acestea, întâmpin zilnic aceeași mare problemă: clientele nu se gândesc și la părul lor.

Să vă povestesc cam cum decurg majoritatea conversațiilor dintre mine și doritoarele de extensii de păr:

  • Bună, aș dori extensii de păr!…
  • Desigur, care tip de extensii de păr vă interesează?
  • Orice tip de extensii nu se vede și nu se simte în păr!
  • În afară de părul dvs. natural, nu există NIMIC care nu se vede și nu se simte în păr!

Vedeți unde e problema? Cele mai multe cliente apelează la extensii de păr pe bază de căldură, lipici(cum ar fi cele cu tape-in sau keratină) fără să se gândească și la cum va arăta părul lor după purtare. E adevărat, un păr sănătos, cu un fir de păr gros, rezistent, va sporta și acest tip de extensii, cu toate că pe termen lung, chiar și acesta poate fi afectat.

Extensiile de păr ar trebui să fie o soluție provizorie pentru problema pe care o aveți! Nu să vă cauzeze alte probleme!

Extensiile de păr trebuie să se prindă cumva în părul vostru natural, prin urmare, au toate un sistem de prindere, iar acesta poate fi mai mult sau mai puțin dăunător. NU există să nu se simtă sau să nu se vadă deloc. Așa cum și la unghii, dacă aveți tipuri/construcție se vede. Cum și la gene, dacă aveți gene pe bandă se vede de la o poștă. Orice chestie artificială la care apelați NU este și NU poate fi la fel ca ceva natural!

Este important să înțelegeți lucrul acesta și să apelați la sistemul de prindere care vă afectează cel mai puțin părul. Asta pentru că, poate într-o zi veți vrea să renunțați la ele. Veți vrea să mai aveți păr!

CURS EXTENSII PĂR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *