Peste 13 ani de experiență

Iubesc ceea ce fac!

Extensii de păr natural

   Despre mine vă pot spune că am început să aplic extensii de păr, cu keratină și microring, în anul 2007. Pe atunci, extensiile de păr se găseau mult mai greu și erau mult mai scumpe. Existau 2 site-uri principale care vindeau extensii cu silicon. Inițial, extensiile „la cald”, așa cum sunt cele cu keratină astăzi, au fost cu silicon. Datorită faptului că siliconul se supraîncălzea, mai târziu au apărut extensiile cu keratină. După aproape 2 ani, au apărut pe piața noastră și extensiile cu microring, clip-on și mult mai târziu cele cusute, cozile, bretoanele sau extensiile tape-in(sau tape-on).

The fun part…

    Fiind printre singurele care aplicau extensii (în afara saloanelor) din Timișoara, am avut norocul să întâlnesc zeci de fete care mi-au fost cliente. Cele mai multe cliente au fost din Timișoara, dar vestea a ajuns și în Reșița, Arad, Petroșani, Lugoj, Deta, Jimbolia, Hunedoara precum și în alte localități și sate. Mai mult, datorită prețurilor mult prea piperate la care se găsesc extensiile de păr în alte țări, am înfrumusețat și părul unor cliente sosite de peste hotare: din Germania, Anglia, Austria, Italia sau Spania. Dintre acestea un număr mare continuă să aleagă serviciile pe care le ofer și vin în țară odată la câteva luni pentru reaplicarea sau schimbarea extensiilor.
Deasemenea, au fost cazuri în care m-am deplasat eu peste hotare atunci când s-au adunat mai multe fete hotărâte că vor extensii de calitate și bine aplicate.

Un vis devenit realitate…

     Acum 7 ani am început să colaborez cu o fabrică de extensii care reușește să producă extensii de calitate la un preț acceptabil pentru piața din România. Totuși, din lipsa fondurilor, stocul meu se limita la 500buc extensii microring și keratină blond și brunet – adică maximul de 2000 extensii pe stoc. Alte nuanțe nu aduceam deoarece, comandând în fabrică, eram condiționată să iau 500buc/nuanță iar asta ar fi însemnat o investiție mult prea mare.

     Cu toate acestea, 2016 a fost un an norocos pentru mine(și pentru voi). Sfârșitul lui 2015 a pus bazele unei relații de afaceri serioase între mine și un investitor care, fiindu-mi prieten apropiat, a cunoscut istoricul meu precum și implicarea și seriozitatea care m-a făcut să rezist de-a lungul acestor ani, în ciuda faptului că, în Timișoara au început să aplice extensii tot mai multe fete, unele care, inițial se ocupau de manichiură/pedichiură. 

     Din 2017, am deschis pe cont propriu, un salon mixt, in care am pus la dispozitie mai multe servicii, cu ajutorul colegelor mele. 

     Din ianuarie 2018, organizez cursuri in tara si in afara tarii. Din ianuarie 2019, import par uzbek din Rusia. Din august 2019, import par rusesc din Rusia. 

Câte ceva despre prezent…

     Astăzi, activez in primul salon exclusiv de extensii de par din România, renovat si deschis din februarie 2020. Organizez cursuri in mai multe orase din tarā si din afara. Prelucrez si personalizez extensiile voastre in micul meu atelier. 

 

Timișoara - Londra și înapoi 🙂

     Din septembrie 2017, fac naveta între Timișoara și Londra, unde continui să aplic extensii de păr. M-am specializat pe toate cele 12 metode de aplicare, în Londra,UK, in Orlando USA, in St. Petersburg si Moscova, Rusia, unde am învățat tehnici noi și mi-am îmbogățit cunoștințele. Din ianuarie 2018 am organizat primele cursuri de extensii de păr din Timișoara și România

   Consider că sunt doar la început. Încerc să pun pe picioare brandul Extenssionista, să duc domeniul extensiilor de păr la un alt nivel în România și să imbunatatesc calitatea serviciilor de care s-au bucurat clientele în toți acești ani!