Cât timp țin extensiile?

Durata în care extensiile de păr se pot ține diferă în funcție de tipul de extensii pe care l-ați ales. Astfel:

  • extensiile cu microring – se ridică o dată la 2-3 luni, în funcție de cât de repede vă crește părul. La ridicare plătiți numai manopera(reaplicarea). Le puteți reutiliza de 2-3 ori dacă ați reușit să le îngrijiți corespunzător.
  • extensiile cu keratină – se recomandă maxim 3 luni, deși sunt cazuri în care au fost ținute și 5-8luni, noi nu recomandăm și dacă citiți și celelalte pagini de pe blogul nostru, veți găsi explicația logică pe care am menționat-o.
  • extensiile cu clips – vă țin atât timp cât nu le supuneți unor experimente prin decolorare, supraîncălzire, etc. deoarece, în mod obișnuit, acestea nu le purtați zilnic, deci nu sunt foarte utilizate.
  • extensiile cu bandă – țin 2-3 luni, în funcție de cât de repede vă crește părul, după care se pot refolosi, prin curățare și relipire.
  • extensiile cusute – țin atât timp cât rezistă împletitura pe care sunt cusute. Dat fiind că o împletitură nu rezistă strâns prea mult timp, este nevoie de vizite mai dese, chiar săptămânale, la specialistul în extensii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *